dimecres, 11 de març del 2009

Els regals de la Natura

La natura, sovint, ens ofereix parts de si mateixa; nosaltres mateixes en som, part de la natura, cosa que acostumem a oblidar.

Els dies de vent, almenys als carrers de Barcelona, solen caure de manera espontània bocins d'escorça dels plàtans. Per a mi, són com un regal, quan estan en bon estat. N'he recollit més d'una i, de moment, han sortit un parell de suports (per a llapis, etc.), un envernissat al natural i l'altre daurat per dins.




I, després d'una tempesta, a la platja, poden aparèixer trossos de fusta amb formes capricioses, completament naturals.

Els de les fotos són trobats a la platja de Miami, ja en fa uns quants anys.

El primer és com una petita escultura: sembla el cap d'un home vist de costat, tal i com es veu al perfil traçat en blanc.

Es va aprofitar una escletxa a la part superior per a inserir un clip en forma d'ull, fabricat en filferro. Resultat: un suport decoratiu per a fotos o postals (aquí mostra les Dames, fresc de l'antiga civilització minoica de Cnossos, Creta, del 3000 i 1200 aC.).

La segona peça de fusta estava socarrimada, per formar part de les restes d'una foguera prop del mar. La seva forma recorda, per la part de l'escorça, a una espècie de testa d'animal.


I, per la part de dins, sembla un cap de gos.

.: ARA SONA: Lisa Stansfield - Set Your Loving Free :.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.