dimarts, 10 de març del 2009

Reutilitzar les bombetes

Transformar una bombeta en un petit gerro era un projecte pendent (pendent de que petés algun llum, per començar).

Ara bé, nens i nenes de la sala, mai no feu això a casa sense la supervisió d'un adult o bé d'un tutorial de la Xarxa, que informi dels possibles perills i precaucions en perforar la rosca.


Finalment, el dia que va esclatar un filament, au, a posar-se les ulleres de protecció (estil investigador del CSI, és clar) i a jugar.

Un cop oberta la bombeta, l'espiral blanc d'una llibreta usada va proveir-me de prou filferro per a fabricar un ganxo. Volia que la bombeta-gerro pogués penjar de la barra de cortina de la cuina i, així, permetre'm de tenir flors a prop mentre hi feinejo.

A la foto, un pomell d'un dels meus geranis. Cal alimentar tant el cos com l'ànima. Em penso que hi ha una dita àrab que ho resumeix molt bé: si tinc dos diners un el gastaré en pa i un altre en flors. No ho sé del cert. Si non é vero, é ben trovatto...

.: ARA SONA: Robert Palmer - Mercy Mercy Me/I Want You :.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.