dilluns, 4 de desembre de 2017

Taula dels 50s reciclada

projecte tauleta anys 50
Dibuix per concretar idees
Fa temps que buscava un suport per a la tele que pogués incloure la consola i el lector de Cds. I un dia, entre tot de trastos vells, vaig enamorar-me d'aquesta tauleta estils anys 50.

Un cop comprovar que era prou resistent i el seu estat, aprofitable, malgrat que els corcs havien estat fent de les seves, vaig estar dibuixant a fi de concretar idees.

I em vaig posar mans a l'obra.

 Després de descartar els calaixos per estar massa espatllats i perquè no feien al cas, vaig encarregar unes planxes de fusta a mida com a suports per als esmentats aparells.

Tot seguit, va venir la cura per a corcs, cosa que incloïa deixar la tauleta embolcallada en plàstic durant algunes setmanes. En acabat, un parell de capes d'imprimació universal i, finalment altres tantes de pintura vermella (més perquè en tenia força encara, de projectes anteriors, que no pas per altra cosa).


Fases de treball 
El toc especial havia de ser daurar o platejar alguns detalls de la tauleta. Em vaig decidir pel daurat i, vet aquí el resultat (no es veu gaire clar. Intentaré aconseguir una imatge més nítida!)

Tauleta reciclada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.