divendres, 29 d’abril del 2011

Digressió: Pausa forçosa

Em sap greu no mantenir un ritme d'entrades adient al que ha de ser un bloc com cal. Darrerament he estat una mica baixa de moral però no vol dir que hagi deixat de fer coses; i ara que tornava a engrescar-me, he de fer una pausa forçosa!!!
En resum, per una incidència en el disc dur que encara ara no em sé explicar, la base de dades on tenia les entrades antigues i on havia bolcat les fotos dels darrers projectes, ha quedat tocada.
Després d'un dies de franc desconcert, i d'una certa ansietat pel desastre, he aconseguit recuperar alguna cosa. Malauradament, no tot està en bon estat i, a més, la informació ha quedat escampada de manera caòtica.
Ja he començat a posar-ho tot en ordre però em temo que encara necessitaré un temps. Espero que no sigui gaire o que pugui combinar aquesta tasca amb la represa del blogging.
Seré positiva; no hi ha mal que per bé no vingui: aprofitaré l'avinentesa per fer neteja dels arxius que no s'hagin perdut.
En quant pugui pujaré les novetats, encara que les fotos no cobreixin tot el procés creatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.