dilluns, 20 de setembre de 2010

Imants de nevera: recicla una capseta

Aquesta capseta d'anisos, record d'un viatge i que em van regalar recentment , té un encant una mica vintage. Un cop buida de confits, feia de mal llençar. I per què no reutilitzar-la com a imant de nevera?

Sempre hi ha algun que altre imant promocional poc atractiu per la cara impresa que, un cop retallat a mida i encolat al darrera d'un petit objecte, com ara la capseta en qüestió, ens pot proporcionar un imant de nevera amb un toc especial. Per donar-hi forma només calen unes tisores normals i corrents.


Ja fa anys vaig fer el mateix amb l'altra capseta de la foto -la que publicita una marca cola-, més vintage encara, que estava una mica atrotinada i no s'obria bé. D'aquesta manera simple i efectiva va guanyar-se un lloc d'honor a la cuina, sense perdre ni un bri d'utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.