dijous, 23 de juliol del 2009

Libèl·lules

Avui he rebut la visita d'una preciosa libèl·lula a l'estenedor de casa. Simplement, he obert la porta corredora i allí era, descansant. S'ha deixat observar i fotografiar tranquil·lament, com una model consumada, i s'hi ha estat força estona.


Val a dir que aquestes bestioles em fascinen de fa temps, des que, fa anys, hi vaig tenir una trobada molt especial amb una que feia un pam de grandària. Era a l'entrada d'una parada de metro del Poble Nou, aturada al terra, justament al capdamunt de les escales. També es va deixar observar sense ni voleiar les ales! En aquell moment, vaig entendre que significava alguna cosa.



Com a interessada en la simbologia, no puc evitar de pensar que aquesta nova visita vol dir alguna cosa també, ara. Emocionant. La simbologia ens permet de llegir entre línies, entendre millor el moment pel què passem; ens diu que tot és part activa de tot. Fins i tot nosaltres, éssers humans que tanta tendència tenim a considerar-nos el centre de la creació, només som una petita part d'aquest tot.

.: ARA SONA: Celebra la Vida - Axel :.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.