divendres, 6 de març del 2009

Marie Claire Idées: de brics de llet a cistella

Doncs sí, sóc una de les seguidores de "Marie Claire Idées". Tot i que, darrerament, ha afluixat una mica en originalitat.

Deu ser la crisi, que ja es va emportar per endavant, l'any passat, la revista italiana "Creare" (des del meu punt de vista, una de les poques que podia competir amb MCI a la premsa europea). "Le idee di Casamia" encara la trobo, tot i que els exemplars solen arribar molt endarrerits (ara, en març de 2009, acabo d'aconseguir el de novembre de 2008). A "Marianne Maison" li he perdut la pista i no sé si encara es publica . "Country Living - British Edition" i la revista "MS Living" també estan bé, de vegades, tot i que no les porto tan al dia com MCI.

En fi, anem al tema de l'article, que és un projecte aparegut a MCI en març de 2008.

Per cert que, posada a fer crítica constructiva, de vegades les explicacions en fin de journal són més aviat minses. Has de fer gala de molta insistència, i repetir i repetir les passes... Al final acostuma a sortir, tanmateix.



És el que va passar amb la cistella de brics de llet que es veu a la foto, al costat de la revista. Ara presta els seus serveis a la cuina.

Mai no he fet un cistell amb fibres naturals però ja en porto uns quants amb materials de reciclatge: brics, paper de diari, capses de cartó... Més aquí.

.: ARA SONA: Emmylou Harris - Mister Sandman :.

2 comentaris:

  1. Hola!

    Em sembla genial la cistella feta de brics!
    Podries explicar, pas a pas, com es fa?

    Moltes Gracies!

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu.

    Com comento a l'entrada, les explicacions venien en un número de Marie Claire Idées i no eren gaire clares. Ara mateix no em puc comprometre a traduir-ho però ho tindré en compte per més endavant.

    Arreveure!

    ResponElimina

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.