dissabte, 21 de febrer del 2009

Portafils

Tant si us agrada cosir o brodar, les restes de fils són un problema a l'hora d'endreçar els estris. D'aquí que m'agafés per retallar suports de cartó de formes diferents. Però el cartó, al final, quedava rebregat, de manera que la següent opció era fabricar alguna cosa més sòlida. Vet aquí el resultat.



Els portafils 2 i 3 estan fets amb trossos de fusta (d'una capsa de fruita, que també cal tenir en compte les grans possibilitats del reciclatge), retallats amb serra de marqueteria primer, pirografiats després, i acabats amb una pàtina de cera natural, pintura acrílica daurada i betum de Judea -la qual cosa, a més de donar-hi un cert aire d'antigalla, sembla deixar un bon tacte en els fils.

Les formes les vaig treure de l'art popular i de l'arqueologia.



El núm. 1 està fet de closca de coco. Em va costar força retallar-lo i no va quedar del tot bé, la forma del peix, però és que aleshores encara no m'havien regalat la Dremel. La propera vegada espero que resulti més fàcil perquè és un material molt agradable. L'acabat és amb pa d'or i la pàtina de cera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.